İstanbul emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, haraç istedikleri iş yerlerine silahlı saldırı gerçekleştiren suç örgütü üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, 3 Aralık ve 6 Aralık'ta Beylikdüzü'nde bazı iş yerlerine gerçekleştirilen silahlı saldırıları, Avcılar'da 7 Aralık'ta bir iş yeri ile aynı gün Sarıyer'de iki araca yönelik düzenlenen silahlı saldırıları gerçekleştiren şüphelileri ve bağlantılı oldukları kişiler tespit edildi.

İstanbulda suç örgütlerine operasyon: 8 gözaltı

Teknik ve fiziki takibin ardından bu sabah yapılan eş zamanlı operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 2 adet ruhsatsız tabanca, bu silahlara ait 26 mermi, 450 gram uyuşturucu madde ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

İstanbulda suç örgütlerine operasyon: 8 gözaltı

Gözaltına alınarak Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürülen şüphelilerin işlemlerine devam edildiği öğrenildi. Öte yandan bazı iş yerlerine gerçekleştirilen silahlı saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbulda suç örgütlerine operasyon: 8 gözaltı

Eski başkan adayının davasında 'Kan parası ve tehdit' iddiası
Eski başkan adayının davasında 'Kan parası ve tehdit' iddiası
İçeriği Görüntüle

Kaynak: DHA