İnsanlık yaşamı başladığından itibaren her bir şeyin doğrusu ve yanlışı olmuştur.

Doğru ve yanlış kavramları hayatın içinde hep olmuştur.

Bazı olayları yorumlama da kişiye göre değişse de doğrusu tektir.

Doğru olanı yapmak hiçbir zaman yanlış olmamıştır.

Dünya var olduktan sonra insanoğlu gerek karakteri doğrultusunda gerekse herhangi bir sonuca gitmede en doğruyu tek doğru haline getirerek doğru olanı yapanın her zaman kazançlı çıktığı bir gerçektir.

Bazı insanlar doğru yaşam tarzlarıyla işlerindeki doğrularla doğru ve ayrı bir hayat standartlarına gelirler.

Bazı insanlar ise ya doğrunun yerine yanlışı tercih ederler ve yanlış yollara başvurarak kendilerine menfaat sağlama peşine düşerler.

Doğruyu zor görerek işin kolayına kaçıp yanlışı hayat tarzı olarak seçenler doğruyu lüks olarak görürler yaşamlarında.

Asıl tehlike ise hayatları boyunca doğru yaptıkları ile gerek mesleki gerek yaşam koşullarında başarılı olan insanlar çeşitli nedenlerden bir şekilde çevrelerinde olabilen yanlış yaparak hayatını sürdürmeyi kurnazlık olarak sanan ve böylece kendisine menfaatçi insanlar tarafından yanlışlara sürüklenebilirler.

Hayatları doğrularla süren özelliklede başarılı kariyerli kadınlar yaşamları boyunca seçtikleri yanlış yoldan kendisine kazanç elde eden insanlar tarafından maddi manevi yanlışlara sürüklenebilir.

Burada bütün iş doğrunun faydasını görerek yaşamış olan özellikle de kadınların hayatlarına yanlışı sokmaya çalışan insanlara set çekip hayatlarına sokmamalarıyla doğrudan kopmamış olurlar.

Ve böylece doğru olanı yapmak hiçbir zaman yanlış olmamıştır, hayatlarında tutanlar hiçbir zaman görmezler.

Gönlünüz dostluk ve spor dolsun.