Muhittin Böcek Konyaaltı Belediye Başkanlığı döneminden itibaren sporla ilgilenmeye çalışan bir başkan imajı yaratmıştır hep.
Muhittin Başkanı siyasette başkan olarak lanse eden ve başkan olması için inisiyatif kullanmış eski bir basketbolcu olan Ahmet Çelebi'nin olduğunu hatırlarsak bugüne kadar spora ve sporcuya uzak kalmadığını görürüz.
Muhittin Başkanın Büyükşehir Belediyesi’nde göreve geldikten sonra en büyük sıkıntılarının başında Atatürk Spor Salonu inşaatı geliyor.
Bunun sebebi de Büyükşehir Belediyesi’nde bürokratlığa getirilen bir şahsın bir şirket adına Atatürk Spor Salonu’nu o şirkete peşkeş çekmek istemesi geliyor.
Üstelik bu bürokrat cesaretle elinde o şirketin inşaat planlarıyla Büyükşehir Belediye binasında dolaşıp duruyor.
Bir sıkıntıda bazı dernek ve kendilerine konsey adı veren hiçbir resmi yaptırımı bulunmayan kuruluşlar.
Antalya'nın tarihinden habersiz bu kişiler Antalya Atatürk Spor Salonu’nun tarihi olduğunu unutarak burasını kent müzesi adı altında kendi kullanım alanları içine alma çabaları var.
Antalya Atatürk Spor Salonu birçok branşta Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya şampiyonalarına ev sahipliği yaptı. Bu şampiyonaları takip eden onlarca basın mensubu bu müsabakaları anlatırken Antalya'yı da göstererek milyar dolarlık tanıtım yaptılar.
Naim Süleymanoğlu dünyaya TRT aracılığı ile bu salondan dünya rekorlarını izlettirdi.
Antalya Atatürk Spor Salonu Türk sporunun en önemli mihenk taşlarından birisidir.
Antalya tarihini bilmeyen spordan uzak insanlar kendi dar dünya görüşleri çerçevesinde halkın oylarıyla seçilmiş belediye başkanının ve belediye meclisinin Atatürk Spor Salonu’nun eski halinin modernize şekilde yapılmasına hadsizce engel olmaya çalışıyorlar.
Muhittin Başkan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer Antalya halkınca önemi büyük olan Atatürk Spor Salonu inşaatını bir an önce boşaltıp hizmete sokmalılar.
Bunu Antalya'ya borçlular.
Böcek ve Tuncer zeki ve ileri görüşlerini bu konudaki tavırlarıyla Antalya'ya göstereceklerdir diye umuyorum.
Gönlünüz dostluk ve spor dolsun.
Trend Haberler
Manavgat Yağlı Güreşleri’ni kim kazandı? Ali Gürbüz mü yoksa Feyzullah Aktürk mü?
Manavgat Yağlı Güreşleri’nde finalin adı belli oldu: Ali Gürbüz ile Feyzullah Aktürk er meydanında karşı karşıya gelecek
Muhittin Böcek etkin pişmanlık başvurusu yaptı
Manavgat Belediyespor’un rakibi 1923 Afyonkarahisarspor
Manavgat Yağlı Güreşleri’nde yarı finalistler belli oldu: Ali Gürbüz ile Orhan Okulu düellosunda kazanan kim oldu?
Bakan Fidan, İranlı mevkidaşıyla görüştü