Eskilerin bir sözü vardı, parayla saadet olmaz diye hatta filmi çekilmiş, şarkısı yapılmış parayla saadet olmaz diye. 

Bunun böyle olmadığını yaşam bize gösteriyor, sahteliğin her türünün bir virüs gibi yayıldığı günümüzde sahtelik birçok insan görünümlü canlının vazgeçilmezi olmuş durumda. 

Her şeyin her markanın sahtesinin yapıldığı günümüzde paranın sahtesi çoğalınca sahte paraya endeksli olarak insan kılıklı rezil canlılar da çoğaldı. 

Toplumumuzda paraya verilen önem arttıkça, paranın her kapıyı açtığı görülünce hem sahte para arttı hem de sahte görünümlü sahte duygulu insan kılıklı canlılar çoğaldı. 

Uzmanları her şeyin ve paranın sahtelerini tespit edebiliyorlar. 

Fakat ne yazık ki insanın sahtesini tespit edebilmek bazıları için ya imkânsız ya da çok zaman alıyor. 

Göründüğü gibi olmayan sahte insanlar bir şekilde yakınlarına çevrelerine girdikleri hedeflerine aldıkları insanları sahte davranışlarıyla etkileri altına alıp maddi manevi sömürmeye devam ediyorlar. 

Sahte mimikleriyle, sahte davranışlarıyla, sahte duygularıyla hedefteki insanı etkileyen sahtekarlar genelde de mesleğinde başarıları olan, kariyerleri, paraları, arabaları, taşınır taşınmaz malları olan, maddi durumu iyi olan kadınları kendilerine adeta av olarak seçmiş durumdalar. 

Yapmacık sahte hareketleriyle kendilerinin dediklerini yapmaya zorlayarak alıştırdıkları ve 7/24 uzaktan kumanda gibi kontrol altında tuttukları kadınları özgüvensiz cesaretsiz korkak aciz bıkkın yorgun hale getirerek sahtelikleri sayesinde maddi manevi sıfırlayıncaya kadar bırakmadıklarını görüyoruz. 

Sahteliğin bu kadar yaygınlaşması paranın sahtesinin insanın sahtesini çoğalttığı günümüzde özellikle mesleği kariyerleri paraları olan kadınların herkesi kendileri gibi iyi insan olarak görmekten vazgeçip her şeylerini herkesle paylaşmamaları onları sahte kimlikli sahte duygulu sahtekarlardan koruyabilir. 

Gönlünüz ve kalbiniz sahte kimlikli sahte davranışlı insanlardan uzak olsun.