Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, geçte olsa Olga Lauik transferini yaparak önemli bir katkı sağladı. Antrenör Kadir Ayar’ın şahsi gayretleri ile ligimizin ve Muratpaşa’mızın eski Ukraynalı oyuncusu hem takıma hem de takımdaki gençlere ciddi yararı olacaktır. Sol oyun kurucu Diğdem, sağ oyun kurucu Olga ile ligin en şık gollerini atarak ligi 4. bitirebilme imkânı olacaktır. Şanssızlık bu takımda Cansu Akalın’ın sakatlığı. Olga ile en az 1,5 yıllık sözleşme takıma gelecek için önemli hava katacaktır. Kadir Ayar hoca tüm tabuları yıkarak Muratpaşa’da yabancı oyuncu olarak Olga’nın yanına Pivot Lence ve orta oyun kurucu Marina’yı istemesine rağmen bu sezon bu transferler olmamış olsa kesin ligi 3. sırada bitirerek Muratpaşa için gelenek haline gelmiş olan Avrupa Kupaları garanti olurdu. Muratpaşa için zorlu ilk 3 maç çok önemli, bunları alarak üst sıralarda yerini garanti altına alacaktır. 
Yeni Mahalle, Yalıkavak, İzmir (D)
Antalyaspor Erkek Hentbol Takımı genç ve tecrübesiz. Çok çalışıp mücadele ettiği maçlardan net belli oluyor. Ligde çok önem taşıyan ardı ardına 5 maç var. Güneysu(D), MYK, Köyceğiz (D), Ümitköy, Göztepe(D). Antalyaspor, bu maçlarda seri yapıp hepsini kazanırsa ligde rahat nefes alacaktır. İnancım 4 maç kazanacaktır. 
Konyaaltı, Muratpaşa maçını kazandıktan sonra pandemi dolayısıyla İzmir maçını oynamadı. Bu hafta sonu Elazığ deplasmanı var. Rahat kazanıp gelecektir. Konyaaltı yeni takım olmasına karşın İzmir ve Üsküdar maçlarını kazanmalıdır. 
 
BASKETBOL  
Antalya 07 Basketbol geçtiğimiz hafta sonu Edremit deplasmanında beklenmedik mağlubiyeti ile bizi üzdü. Bu sene en çok sayı yediğimiz maç Emlak Konut maçı 84, Edremit maçı 91-83 aleyhimize bitti. Çok kötü savunma ile 91 sayı yiyerek yenildik. Bu son olmalı. Daha iyi savunma yapabilen takımımız bu disiplinden kaybolmadan şampiyonluk yolunda ilerlemeli. 
Takımda istemediğimiz 2 ayrılık bizi üzdü. Gülnur Sandalcıoğlu, Devran Tanaçan kendilerine hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında mutluluk dilerim. Bu seneki şampiyonlukta her ikisini de kutlamalarda Antalya’ya bekleriz.
Antalya 07 Basket Takımı’na yepyeni bir oyuncu geldi, Nihan Demirkol Süper Lig Takımı Elazığ’dan. Süper Lig tecrübesi olan Nihan takıma katkı verecektir. Başarılar dilerim. 
Bu hafta Pazar günü saat 18:00’de Adana’da Ceyhan Belediyesi ile. Takıma başarılar diler, sakatsız gidip gelmeler.
Antalya Büyükşehir Basketbola hızlı ve büyük düşünerek girdiği söylenmekte. Tüm şehirde NBA spor okulları açılacakmış. Yüksek bütçeli bir iş. Açık sahalarda NBA oyuncuları ve Kochlarıile çalışmalar. Bu kadar tersten girmeye gerek yoktu. Önce Atatürk Spor Salonu ve yeni basketbol salonları, hatta Orman İşletmelerinin içindeki Asat’ın başladığı salon bir an önce açılırsa NBA sonraki iş olarak cilası olur. Belkide bir bölgesel takımı ile başlasa Büyükşehir basketbola ona da şükürler olsun. 
Sporla, sevgiyle kalın…