Ülkemiz, insanımız acı içinde birlik olmanın örneğini veriyor.

Bu kadar çok zor üzüntüyü atlatmaya çalışırken bir taraftan da yurdumuzun her yerinden gıda, yiyecek, iş makineleri, kamyonlarla gönderiliyor. Bir taraftan da maddi yardımlar olanca hızıyla devam ediyor.

Yardımların ve daha çok can kurtarmanın daha güçlü koordinasyonla olması gerekiyor.

Deprem bölgelerindeki yetkililerin bazıları illere gelen iş makinelerini ve yardımları kendilerinin dağıtacağını söyleyerek durdurttuğu haberleri iyiliklerin yanı sıra egoları da gösteriyor.

Halkımızın yanı sıra spor ve sanat camiasından da çok kayıplar var.

Hatayspor yardımcı antrenörü Gökhan Zan canlı yayında Hatay girişinde yüzlerce iş makinesinin ve yardım kamyonlarının il sınırında bekletildiğini görüntüyle yayınladı.

Ufku dar insanlar bu tür sıkıntıları maalesef çıkarıyor.

Yeni Malatyaspor kalecisinin ve Malatya Belediyespor’un iki milli voleybolcunun, Kahramanmaraş Güreş Takımı’ndan güreşçi kardeşlerimizden bazıları maalesef vefat etti, bazıları da hala göçük altında. Onların kurtulma umudu mevcut.

Ülkemiz ve 85 milyon vatandaşımız bir bütünleşmenin örneğini gösteriyor.

Yapılan ve yapılmakta olan kurtarma ve yardım organizasyonlarında iyi niyetli çalışmalar yanı sıra ihtiyaç kalemlerinin çabuk yerine varmasında benim dediğim olsun diye direnen bazı egosu yüksek yetkililer zaman kaybına sebep oluyor.

Ülkemizin aşamayacağı sorun olmadığını biliyoruz. Yeter ki egoların ve çokbilmişliklerin yerine gerçek bilgiye ve beraber olmaya değer verelim.

Ülkemiz ve vatandaşlarımız iyilik ve güzelliklere layık çünkü.

Gönlünüz dostluk ve spor dolsun.