“Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı ve yapacağı hizmetlerle göz dolduruyor”
Bunu bir tek ben söylemiyorum. Kepez’deki değişimi gören herkes dile getiriyor. Düne kadar Antalya’nın arka bahçesi olarak lanse edilen, kimsenin ikamet etmek istemediği, korkunun ve belanın kol gezdiği bölge, son yıllarda dev projelerle adından söz ettiriyor, iş çevrelerinin gözdesi oluyor.
İşte bu başarının mimarı hiç şüphesiz ki Tütüncü’dür. Tütüncü, kendisinden önce başlatılan hizmet hamlesini zirveye çıkardı. Kepezpark Varsak Projesiyle Antalya’nın ilk tam olimpik yüzme havuzunun temellerini attı. Bu yıl Antalyalıların hizmetine sunulacak.
Kültür, sanat, spor alanlarında da bölgeye çağ atlattırıldı. Tüm bunlar yetmemiş olacak ki bu kez çok daha büyük bir projeye imza atıldı. Dün Pil Fabrikası’nın karşısında bulunan alana Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’nin temellerini attı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Enç, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, il, ilçe yöneticileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti. Törene halk ve sivil toplum kuruluşları da büyük ilgi gösterdi. Yine eski başkanlardan Erdal Öner ve Mehmet Atay davete icabet etti. Tütüncü, eski başkanları davet ederek takdir topladı.
Davete katılarak birlik beraberliğin en güzel örneğini sergileyen AK Parti, bir nevi başarısının anahtarını da ortaya koymuş oldu. Kürsüye çıkan herkes Tütüncü ve kadrosunu övdü. Ancak en son konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel’in sözleri dikkatimi çekti. Türel şöyle konuştu: “Kepez Belediyesi’nin Antalya’ya kazandırdığı eserlerle gurur duyuyoruz. Bu hizmetlerin sonuca ulaşmasına katkı verenlerle iftihar ediyoruz. Kepez Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetine eş bir hizmeti ortaya koyuyor.”
Bana göre Türel’in açıklamaları geçmişte dile getirilen birçok dedikoduya da yanıt niteliğindeydi. İkili arasında sürekli bir kavga yaşandığını iddia edenler sanırım yanıldıklarını almışlardır. Peki, açıklamalar Tütüncü’nün yeniden aday gösterileceğinin işareti mi? Onu da zaman gösterecek.
Trend Haberler

Antalya'da yarın hava nasıl olacak? 1 Ağustos Cuma

Yapımı devam eden kavşaklar için ilk müjde geldi: Kepezüstü kavşağı Perşembe açılıyor

Manavgat'ın lezzetleri tescilleniyor

Gökhan Böcek’ten tehdit mesajı iddiası: Hepinizi yakarım!

Cansel Çevikol istifa etti

Büyükşehir’de soruşturma genişliyor: Bir müdür daha gözaltına alındı