Antalya İl Başkanı olduğu günden beri tartışılan Özer Ülken, önceki gün yaptığı yazılı basın açıklamasıyla herkesi şaşırttı.
Ülken, ‘CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sahip çıkma’ adı altında imza toplanması girişimine tepki göstermiş. Ülken, “Örgüt disiplinine, hiyerarşisine ve geleneklerine aykırı biçimde davranışlarda bulunarak Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu tartıştırmaya hiç kimsenin hakkı yoktur” diyerek bir yerlere mesaj yollamış.
Açıklama baksana. Düne kadar Deniz Baykal’ın eteğine yapışan ve sık sık “Genel Başkanım” diye hitap eden Ülken ne oldu da 180 derecelik dönüş yaptı. Yoksa koltuğu kaybetme korkusu mu sardı kendisini. Zira başarısız illerden hesap sorulacağı söylenmişti. Bu Ülken’i zorunlu olarak Gandici yapmış olmasın.
Yukarıda dile getirdiğim gibi Özer Ülken il başkanı olduğu günden beri parti içinde tartışılıyor. Kendi yönetimi O’nu yıkmak istedi. Yetmedi il binası önünde partilileri eylem yapıp gitmesini istedi. Ama her nedense yapışıp kaldığı koltuğu bırakmak istemiyor. Ne var bu koltukta Allah aşkına çok merak ediyorum. Değilse bu kadar tepki toplayan biri neden gitmez. Bu sizi de düşündürmüyor mu?
Aslında Ülken istifa etse herkesin gözünde büyüyecekti. Ancak O ‘Küçük olsun benim olsun’ zihniyetiyle hareket ettiği için gelene ‘ağam’ gidene ‘paşam’ demeyi kendisine yakıştır.
Tüm bu yaşananlar Özer Ülken’i parti içinde bitirdi. Bugün yeni bir seçim olsa ve Ülken de adaylığını koysa inanın bana bir önceki seçimde aldığı oyun dörtte birini bile almaz. Zira sık sık dile getirdiğim gibi Ülken parti içinde istenmeyen kişi olarak hedef tahtasına konuldu. Bunu gören ve bilen Ülken ömrünü biraz daha uzatmak için bu kez de Kemalci oldu. Ancak bu O’nu kurtarmayacaktır.
NOT: Bugünden itibaren yıllık izine çıkacağım için sizlerden yaklaşık olarak 20 gün uzak kalacağım. Yeniden görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın.
Trend Haberler
Antalya'da yarın elektrik kesilecek! 17 Kasım Pazartesi etkilenecek bölgeler
FORMAYI KİM HAK EDİYOR?
Başkanlar istifa etti!
Antalya'da yarın elektrik kesilecek! 13 Kasım Perşembe etkilenecek bölgeler
Kaş’ta korkunç cinayet: 69 yaşındaki adam 22 yerinden bıçaklandı
ALDAŞ'ta istifa depremi: Kocagöz ve Uysal’dan da açıklama geldi