Koalisyon meraklıları boşuna heveslenmesin, koalisyon istemeyenler de merak etmesin; bu görüşmelerden koalisyon çıkmaz..

CHP'den bir cacık olmayacağını daha önce de belirtmiştim. Onların gayesi koalisyon filan kurmak değil. Dostlar alışverişte görsün hesabı, sözde koalisyona kapı açtılar. CHP tarihinde bu ülke için, bu millet için bir ağaç dikmemiştir. Bir çivi çakmamıştır.Her dönemde kriz çığırtkanlığı görevini CHP üstlenmiştir. Devletçi zihniyetini baskıcı politikalarına uyarlayarak, halkı zulüm ve kıtlık ile dize getirmiştir. Cihana meydan okuyan, bilimde, ticarette, tebabet ve mimari alanda ve askerî zaferleriyle dünyaya hükmeden bir milleti "altı ok" ile yok etmiştir.

Padişahı, hilafeti despotizm ile tanımlayıp, kendileri ülkeyi "tek parti" ile yönetmiştir. Tam 26 yıl boyunca ikinci bir partinin kurulmasına izin vermemiş, Adnan Menderes başkanlığındaki Demokrat Parti'nin Amerika'nın baskısıyla seçime girmesine göz yummuştur. Yani, cumhuriyet kurulduktan 1950 yılına kadar; CHP zihniyeti, demokratik seçim yaptırmamıştır.

Cumhuriyet tarihinin kara lekesi olan 1960 darbesinin müsebbibi de CHP zihniyetidir. 12 Eylül darbesinden 28 Şubat'a kadar, AK Parti'ye verilen e-muhtıra ile ekonomi ve siyasi istikrarı silkeleyen Gezi olaylarına kadar her felaketin altında CHP'nin imzasını görebilirsiniz.

Bugün de kalkmış güya ülkenin selameti için koalisyon görüşmeleri yapıyorlar.

İnanmayın!

Buraya tekrar tekrar yazıyorum, CHP'den koalisyon olmaz!

Görüşme masasından kaçacaklar. Kaçarken de, AK Parti'yi suçlayacaklar. Bir sürü bahane uyduracaklar, iftira atacaklar. Seçmene şirin görünmek için her şaklabanlığı yaparlar, sakın şaşırmayın!

Daha dün, HDP heyeti ile mecliste bir araya gelerek hasret giderdiler, Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP heyeti. Çıkışta basının karşısına geçip, HDP'ye övgüler düzdüler. Barışı çok istediklerini savundular!

Sonra da halk için koalisyon yapacaklar!

Komik CHP!